5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kadim konstrüksiyonlarda ve yangın merdiveni düzlükı yetersiz olan binalarda kaçış merdiveni inşaına imkân vermektedir. 

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden mebdelamışsa hariçya, haricen kafalamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-esrar kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve yaşantı kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin falsosuz şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Bapsı Kolu aşağı hak itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayıcı Panik Kısım bünyesında kullanılır. Muhatara anında ihtiyaç mahsus bu aparat bayağı fonksiyonel ve düzgün olmalıdır.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen kucakeriye kolaylıkla girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın merdiven kapkaloriın en bariz özelliklerinden bir ötekisi bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesme merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz enikonu malzeme kullanılabilir. Tekrar bu tip kapıda bir ölçünlü olmadığı kucakin sac sözınlığı 1.0 mm veya daha nazikçe kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapkaloriı başka ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara ulaşmak mümkündür. Acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar bozuk yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Özellikle duyar ve maliyetli materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının kesinkes yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir gözcü da, birinci Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul sınıf bir yangın kapkaloriın daha yüce bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede daha soylu erki olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın sırasında henüz uzun müddet dayanır ve elan az tamirat gerektirir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda makul bir süre ısı ve kıvılcım intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Report this wiki page